3

Ladi Biosas biologische extra virgin Griekse olijfolie met citroen, 250ml.

€14.68

(€13.76 fles van 250ml)

Real Time: 5 Visitor right now

Van deze olijfolie zijn de olijven samen met de schil van citroen geperst

Laatste kans! Alleen nog 11 producten(s) op voorraad!

Ladi Biosas is een klein familiebedrijf en betekent in het Grieks 'Duurzaamheid''.Ladi Biosas is een zeer zuivere en niet gefilterde olijfolie (bevat dus alle nutritionele kwaliteiten) met superieure zintuigelijke karakteristieken.Hun levensfilosofie is goed leven, genieten van de simpele dingen.Het culturele aspect van eten en drinken verlicht het fundamentele van het menselijke leven in de kunst.Vandaar dat zij besloten om hun uitstekende olijfolie een speciale verpakking te geven die een mooie artistieke uitstraling heeft.

Fruitige aroma's met een kruidige toets en een vleugje net gemaaid gras.Pure fruitige smaak met toetsen van groene blaadjes en peper met een boterachtige structuur.

Van deze olijfolie zijn de olijven samen met de schil van citroen geperst. #greekgreenmarketolijfolie, #greekgreenmarketladibiosas, #griekseolijfolie, #grieksegroenemarkt, #grieksebiologischeolijfolie, #greekolijfolieladibiosas, #greekolijfolie, #biologischeolijfolie, #ladibiosaslemon, #greekorganicoliveoil, 

11 Items

Specific References

Comments (1)
Grade
No customer reviews for the moment.

Ladi Biosas biologische...

€14.68